Of het nu gaat om een bedraad of een draadloos systeem MG beveiliging heeft jarenlange ervaring in elektronische beveiligings- en branddetectiesystemen voor woonhuizen en bedrijven.

Inbraakbeveiliging

inbraakdetectie

Met een goede en betrouwbare inbraakbeveiliging verkleint u de kans op een inbraak. MG Beveiliging is uw aanspreekpunt voor elektronische inbraakbeveiliging in woonhuizen en bedrijven.  Klik snel door voor de mogelijkheden die wij u bieden.

Uw woning of bedrijfspand voorzien van betrouwbare brandbeveiliging? Door goede brandbeveiliging kunt u zich beschermen tegen brand. Door het integreren van een ontruimingsinstallatie kunt u altijd veilig het pand verlaten.

Camerasystemen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Zo worden camerasystemen steeds vaker ingezet om inbraak, overvallen of vandalisme tegen te gaan. MG Beveiliging heeft voor elke locatie of situatie het juiste betrouwbare camerasysteem.

Met een toegangscontrolesysteem bepaalt u zelf wie, waar en wanneer toegang heeft tot uw bedrijfspand. Een toegangscontrolesysteem is een onderdeel van het veiligheidsplan en zorgt ervoor dat niet iedereen zomaar toegang heeft tot (bepaalde ruimtes van) uw bedrijf. 

Als we het over bouwkundige beveiliging hebben dan praten we over sloten op deuren en ramen. Door het toepassen van bouwkundige beveiliging creëren we een barrière tussen de inbreker en de attractieve goederen. Veel toegepaste methodes om in te breken zijn bijvoorbeeld gaatjes boren en hengelen.