Telecommunicatie

Inmiddels kunnen we ons geen leven meer voorstellen zonder telefoon en internet. Zowel zakelijk als privé rekenen wij bellen en internetten inmiddels tot onze dagelijkse activiteiten. Daarom willen we dat het liefst zo goedkoop en zo snel mogelijk. MG Beveiliging is ook uw partner als het gaat om efficiënte telefoonsystemen en datanetwerken. Wij leveren oplossingen voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Van een eenvoudige ADSL-aansluiting tot complete telefooncentrales met bijbehorende apparatuur en bekabeling.

Voip

VoIP, ook wel ‘Voice over IP’ genaamd, maakt de communicatie via computernetwerken mogelijk. Met VoIP heeft u maar één netwerk nodig voor telefonie en dataverkeer (internet). Oorspronkelijk hebben we voor telefoon- en dataverkeer te maken met verschillende infrastructuren. Telefonie gaat over een analoge lijn en data via het internet. Met VoIP is het mogelijk om spraak en data gezamenlijk te transporteren over het internet. Een groot voordeel is dat u goedkoper belt via internet en dat meerdere telefoonnummers gekoppeld kunnen worden. Zodat ook personen vanaf een andere locatie via een specifiek telefoonnummer bereikt kunnen worden.

Managed Voice

Managed Voice is een variant van VoIP. Bij Managed Voice heeft u geen telefooncentrale op locatie maar is de telefooncentrale geplaatst in een datacenter (online). De mogelijkheden van de online telefooncentrale zijn zoals u die kent van de modernste telefooncentrales. Bij de Managed Voice variant kunt u kostenbesparend bellen. U betaalt een vast bedrag per maand en de belkosten liggen aanzienlijk lager. U kunt tot maar liefst 30% besparen met VoIP bellen.

Sip thrunking

Door het toepassen van SIP trunks kunt u uw “oude” telefooncentrale koppelen aan het VoIP platform. U vervangt simpelweg de conventionele telefoonlijnen, analoge en ISDN lijn, door SIP trunks. Zo profiteert u van het voordeligere tarief van VoIP.

Telefooncentrales

Welke telefooncentrale u nodig heeft, is o.a. afhankelijk van de grootte van uw bedrijf en uw wensen voor wat betreft de functionaliteiten. Wilt u bijvoorbeeld een goede thuiswerkoplossing of bepaalde voicemailfunctionaliteiten? MG Beveiliging is de specialist op het gebied van VoIP maar uiteraard werken wij ook met analoge en isdn2 netlijnen. Na een inventarisatiegesprek kunnen wij u de juiste centrale aanbieden.

Vast en mobiel

MG Beveiliging adviseert u graag over de mogelijkheden van vaste en/of mobiele netwerken. Natuurlijk kunt u vast en mobiel ook met elkaar combineren, namelijk via de service vast/mobiel. Op deze wijze schakelt u een zakelijk nummer door op uw mobiele telefoon. Voordelen zijn: in de display verschijnt het zakelijke telefoonnummer en u bent met uw mobiel, met het interne nummerplan, altijd bereikbaar.

veb_logo